Aanmelden

Voor aanmeldingen, afspraken en informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het volgende telefoonnummer:   0499-578446

Als de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u de voicemail inspreken. De persoon die u wilt spreken zal uw boodschap dan ontvangen en u eventueel terugbellen als u dit vraagt.

Soms is het erg druk en moet u rekening houden met een eventuele wachttijd van enkele weken om een afspraak te kunnen maken.

Wij werken over het algemeen met vaste afspraken, op een vast tijdstip en een vaste dag. Het voordeel hiervan is dat u hier al rekening mee kunt houden in uw verdere planning en afspraken. Wij proberen altijd rekening te houden met de leeftijd van uw kind in verband met schooltijden, uw werktijden, en vaste dagen in de week waarop u of uw kind structureel niet kan komen.

Peuters en kleuters behandelen wij zoveel mogelijk onder schooltijd. Het is voor hen zwaar om zich na schooltijd ook nog eens te moeten concentreren. Bovendien houden we de (beperkte) tijden die er na schooltijd zijn vrij voor de oudere kinderen. Over het algemeen hebben leerkrachten hier geen problemen mee als het in goed overleg gebeurt.